GPS-sendere letter hverdagen

Det er efterhånden fire-fem år siden, at vi valgte at sætte GPS-sendere på alle vores biler. Det hjælper os meget i hverdagen.

Her kan vi fra kontoret i Grenaa følge med i, hvor vores chauffører kører i landet. Det hjælper både vores chauffører, vores kunder og os hjemme på basen.

Når en kunde i Aalborg ringer og spørger, om vi har nogle chauffører i nærheden, som kan tage pakker med videre? Så kan vi lynhurtigt gå ind og se, hvem der er i området. Det letter arbejdsprocessen for både os og kunderne.

Ekstra service med GPS-sendere

GPS-systemet er også et par ekstra øjne, der gavner alle. På kontoret kan Anette holde øje med, om nogle af chaufførerne har brug for hjælp til at nå ud til kunderne til tiden. Hvis det er tilfældet, er der lynhurtigt nogle chauffører, som kan træde til.

Hvis chaufførerne har problemer med at finde den rette adresse, så ringer de til Anette, som kan guide dem præcis derhen, hvor de skal være.

Vi oplever, at vores kunder er rigtig glade for vores system. De føler sig både sikrere, i forhold til deres forsendelser, og glade over at de lynhurtigt kan få at vide, hvornår lastbilen er hos dem. Det er en slags ekstra service, vi kan tilbyde.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor wakling floor, distribution og kurerkørsel. 

Distribution - Kurerkørsel

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 38458167


© Copyright. Anette Kjær & Sønner ApS